Tattoo Rob, al meer dan 30 jaar ervaring. | Voor al uw tatoeages, piercings, microdermal, tandkristallen en tattoo verwijdering.
 
De Story van Tattoo Rob
Tattoo Rob is vooral ook onder de ‘wat oudere’ klanten uit Den Haag en omstreken een ‘oude bekende’ uit het vak. Tattoo Rob startte zijn onderneming op 9 november 1983 in de van Speijkstraat op nr. 67 te Den Haag. In die tijd waren er nog maar een beperkt aantal tatoeëerders in Den Haag en omstreken. In Scheveningen had je Tattoo Pirato in de Badhuisstraat. En in de van Speijkstraat in Den Haag zaten 2 tattoo shops namelijk die van Tattoo Dick aan het einde bij de Waldeik Pyrmontkaden en last but not least die van Tattoo Rob, die gevestigd was op nr. 67 op de 1e etage, nabij de Zoutmansstraat.

In de daarop volgende jaren heeft Tattoo Rob er een stagiair bij gekregen, die na verloop van tijd door zichzelf volledig in te zetten, zich geheel heeft bewezen in het tattoo-vak en door dit alles een plaats binnen de onderneming had verworven.
Op 1 januari 1990 heeft diegene de onderneming overgenomen van Tattoo Rob, die inmiddels aan een carrière in de diepzeevisserij was begonnen, en is verder gegaan, onder de naam Frenky the Hague.

In 1993 heeft Frenky the Hague zijn onderneming verhuisd naar het Westeinde in Den Haag en is Tattoo Rob, inmiddels weer terug van zee, op 19 september 1994 begonnen aan een herstart van de onderneming aan de van Speijkstraat 67 onder de nieuwe bedrijfsnaam Body Art Studio te Den Haag, alwaar men naast het tatoeëren ook (als eerste in Den Haag!) de kunst van het aanbrengen van Body Piercings beheerste!

Wegens toenemende drukte waren wij genoodzaakt in de loop de jaren om te zien naar een grotere locatie. Op 1 mei 1999 verhuisde Tattoo Rob met de Body Art Studio naar een grotere locatie aan de Rijswijkseweg 119a te Den Haag.
Na vele succesvolle jaren aan de Rijswijkseweg opende Tattoo Rob op 1 september 2003 een zaak onder de naam Body Art Studio ‘Sweet Lake’ te Zoetermeer om zodoende z’n klanten uit Zoetermeer en omstreken beter te kunnen bedienen.
Na in het begin nog op maandag en vrijdags werkzaam te zijn geweest als tatoeëerder van de Rijswijkseweg is Tattoo Rob sinds
1 oktober 2005 alleen nog maar werkzaam in Zoetermeer.

Dus als U door Rob himself wil worden getatoeëerd dan kunt U alleen in Zoetermeer terecht!!
Copyright © 2010 Tattoo Rob, Body Art Studio Sweetlake. All rights reserved | Webdesign Win4u